Despre noi

Home Despre noi

Un atac cibernetic presupune obtinerea accesului la anumite resurse informatice in mod fraudulos si exploatarea acestor resurse pentru diverse scopuri ilegitime. Aici poate fi orice, de la conturile noastre de e-mail sau social media, pana la intregi retele informatice ale institutiilor publice, guvernamentale si private.

Societatea noastra are ca principala preocupare implementarea măsurilor necesare pentru a oferi securitatea adecvată sistemelor informatice și protecția datelor cu caracter personal la standardele europene pentru a evita incidentele de securitate și asigura protecția necesară datelor cu caracter personal și drepturilor persoanelor la viața privată, precum și pentru a evita prejudiciile de imagine care pot fi aduse unei Institutii/Societăți ca urmare a vulnerabilității sistemelor informatice.

In scopul asigurarii rezilientei infrastructurilor cibernetice apartinand institutiilor publice, guvernamentale si private, societatea deruleaza o serie de activitati, printre care:
-proiectarea si dezvoltarea unui program eficient de raspuns la incidente care cuprinde tehnologie, oameni si procese
-construirea unei infrastructuri IT rezistente care poate suporta atacuri cibernetice complexe
-instruirea utilizatorilor interni de Securitate pentru a reactiona la brese si alte tipuri de atacuri
-identificarea/eliminarea vulnerabilitatilor din retea
-utilizarea sistemelor de Securitate existente pentru a construi un program de monitorizare cibernetica cuprinzator, care functioneaza non-stop
-economisirea timpului si a banilor, automatizand unele functii de Securitate.