PRINCIPALELE PREOCUPĂRI DE SECURITATE

Home PREOCUPĂRI DE SECURITATE

O REȚEA SIGURĂ

Firewall-urile controlează accesul la resursele companiei dvs. prin monitorizarea traficului de rețea.Pentru protecție suplimentară, căutați un firewall care să ofere vizibilitate și automatizare.

Implementare politica privind securitatea informatiei.

 

DISPOZITIVE SIGURE

Indiferent de locul din care utilizatorii se conectează la rețeaua dvs., asigurați-vă că sunteți protejați împotriva amenințărilor avansate la fiecare endpoint.

instalarea și utilizarea unor soluții antivirus actualizate zilnic cu semnături malware, pe toate stațiile de lucru.

Utilizarea unei soluții antivirus actualizată la zi pentru scanarea în mod centralizat a tuturor stațiilor din rețea și activarea tuturor modulelor anti-malware din cadrul agenților de pe echipamente.

 

Scanarea cu diversi utilitari pentru identificarea infecțiilor active cu malware din diverse categorii (ransomware, emotet, etc.)

-Configurarea setărilor MS Office astfel încât rularea automată a elementelor macro sa fie dezactivată. 

– Actualizarea sistemelor de operare și a aplicațiilor utilizate.

Implementare Politica privind instrumentele de acces la distanță

 

PAROLE PROTEJATE

Asigurați-vă că oferiti acces securizat la rețeaua privată virtuală (VPN), e-mail și la orice aplicație pe care angajații o apreciază, utilizând autentificarea multi-factor.

Implementare Politica privind definirea parolei

 

SIGURANȚA LOCAȚIILOR

Lucrați de oriunde. Aveți echipe distribuite geografic. Protejați-vă angajații împotriva amenințărilor indiferent de unde accesează internetul.

Implementare politica de acces la distanta

 

E-MAIL SIGUR

Opriți amenințările, sporiți vizibilitatea și reduceți cheltuielile administrative. Implementare simplă și protecție suplimentară pentru utilizatorii Microsoft 365.

Implementare politica de e-mail